Apartmani Fanfani Djenovici

Dobrodošli u našu kivi baštu…

Djenovici
Djenovici

A u bašti, daleko od saobraćaja i buke,  kuća sa apartmanima, oko nje u hladovini kivija, limuna naranača stolovi i klupe za odmor, ljetnja kuhinja s roštiljem za gurmane, prostor za dječju igru , parking , bežični internet …

Sve to na 2 minuta hoda do plaže, restorana, prodavnica, a 4 minuta do magistrale i autobuske stanice.

U prizemlju kuće su studio apartmani “limun”, “naranča”, “čičimak”, sa zasebnim ulazom iz bašte i svojom terasicom, a u potkrovlju su dvokrevetne sobe i  apartman Mansarda. Svi apartmani imaju 2-5 ležajeva, klima uređaj, mini kuhinju, televizor, kupatilo, terase.

Do nas se može stići avionom, najbliži aerodromi: Ćilipi 30-ak km i Tivat 15-ak km, a odatle autobusima ili minibusima do autobuskog stajališta na magistrali u Đenovićima. Tu staju i autobusi, lokalni i međugradski za Herceg Novi.

Plaža ima više, uređene su i opremljene ležaljkma i suncobranima, a ima i  običnih pješčanih s a postepenim ulaskom u vodu, pogodnih za djecu. Ko poželi kupanje na otvorenom moru ili da upozna zaliv, svaki dan voze brodići do Žanjica i drugih plaža i izletničkih destinacija.

Iz obilja ostale turističke ponude, izvajamo mogućnost iznajmljivanja jedrilica, izleti po Crnoj Gori (Cetinje, Ostrog, Skadarsko jezero), Dubrovnik, rafting na Tari, Trebinje, rent a car i sl.

Gradovi u blizini: Herceg Novi (8km)15 minuta vožnje kolima, Kotor(45km)30minuta vožnje kolima,Budva(65km) sat vremena vožnje kolima okolnim putem preko Kotora, Dubrovnik(56km) sat i 30 minuta vožnje kolima (u zavisnosti od graničnog prelaza)