Apartmani FANFANI Djenovici / Leto 2015 Crna Gora

  • Povećaj veličinu slova
  • Podrazumjevana veličina slova
  • Smanji veličinu slova

Ulcinj i Ada Bojana | Crna Gora | Apartmani Fanfani Djenovici

El. pošta Štampa PDF

Najljepše boje sutona ... Na postelji od pijeska, na ušću rijeke Bojane u Jadransko more, otkrijte istinu o sebi u dodiru sa prirodom.

U zemaljskom raju, na dugim pješčanim plažama, u sitnom zrnastom pijesku ostavite svoj trag. Azurno plavetnilo, trska, drvene kućice i tek poneki restoran-splav u robinzonskom stilu... Prepustite se suncu i tišini koju zapljuskuje šum talasa.

Pronađite svoje mjesto na razuđenoj obali, u nekom zalivu, zatonu, nq ostrvu, hridi, grebenu ... Prostora za pustolovinu ima napretek. Na obali rijeke Bojane, gdje je čuvena nudistička plaža, prošetajte u kostimu „Adama i Eve“.

Šasko jezero je još jedna priča u prirodnom mozaiku Ulcinja. Bogato ribom, prvo trzanje udice možda vas uvuče u krug strastvenih ribolovaca.

Pored prirode, osvojiće vas priče Starog grada Ulcinja, čije su temelje postavili Grci, bedeme dogradili Rimljani, Mleci,Turci... Trg robova pamti vrijeme kad su gusari prodavali svoje zatočenike. Među njima je bio i slavni pisac „Don Kihota“, Miguel de Servantes. U Ulcinju je proveo pet godina, a po povratku piše čuveno djelo.

Neka vas vodi duh Orijenta, dok glas odže odliježe strmim, krivudavim ulicama, presvučenim kaldrmom, među kućama u mahalskom stilu, suvenirnicama, berbernicama...

I na kraju, ne zaboravite da stanete i bacite metalni novčić u turbe, spomen na ljubavni trougao i borbu dva mladića do smrti. Pazite šta želite, kažu da se ostvaruje!
22290 stanovnika
Turistička organizacija Ulcinja preporučuje:
Ulcinj Slika za homepage #


Posjetite Stari grad!


Stari grad kao čvrsto usidren brod stoji i govori o tradiciji i kulturi iz starih vremena. Bori se sa talasima i čuva tajnu vjetrova koji neumoreni obogaćuju dušu novim emocijama i srećom! Preživeo dosta ratova i opstao posle raznih razbojnika koji su ovuda prolazili, i posle toliko godina sačuvao onaj stari duh i tradiciju.Kontaktirajte
Tourism Organisation Ulcinj
Bulevar Maršala Tita
85360 Ulcinj, Crna Gora

View Larger Map
 

Kontakt

Neda Fanfani, Djenovici
Mob:00382 68 68 44 61
00382 31 676 268
neda AT fanfani.me

Pinjata shop Srbija

Pinjata shop 


Facebook page

Suveniri || Dekorativne vaze za kucu i bastu | Djenovici


WWW.PETNJAK.COM
Posjetite nas web izlog

Jedinstven izbor:
Dekorativnih suvenira za vase dvoriste, stan ...
Posjetite nas!!! I mi smo u Djenovicima.

Dnevne vijesti iz Crne Gore


Oglasi :

Sadržaj Datum
nopic

Sobe Djenovici - Povoljan smestaj u Crnoj Gori ( / Letovanje 2015)

U ponudi imamo dvokerevetne sobe na spartu kuce. To je najpovoljniji vid smijestaja za ljude kojiman...
07-02-2013
od slaven
Pregledano 12131 puta