Sea dance festival Budva 2016
od 15.8.2020) je otovrena granica sa Srbijom, Bosnom i Hercegovinom, Albanijom, Makedonijom. Korona virus info 2020.

Sea dance festival Budva 2015

Izvor informacije: Exit fest i dnevni list Vijesti

http://www.exitfest.org/sr/avantura

Sve informacije na sajtu www.exitfest.org .

EXIT AVANTURA / SEA DANCE FESTIVAL 15 – 17. JUL, PLAŽA JAZ

SEA DANCE Festival, održaće se ovog leta na Crnogorskom primorju, na jednoj od najlepših plaža Jadrana, Jazu kod Budve.
Jedno od najvećih muzičkih imena današnjice, razigrani Džamirokvaj (Jamiroquai), na čelu sa ekstravagantnim pevačem Džej Kejem, biće glavne zvezde Sea Dance festivala, koji će se od 15. do 17. jula održati na jednoj od najlepših plaža Jadrana, Jazu kod Budve.

Gdje mogu da kupim ulaznice i koja je cijena?

Ograničen broj trodnevnih ulaznica za Sea Dance festival po cijeni od 19,99 eura biće u prodaji od 7. maja samo u Crnoj Gori, dok će redovna cijena karte iznositi 44 eura. VIP ulaznice biće dostupne po cijeni od sto do hiljadu eura, dok je prihod on onih najskupljih namijenjen u dobrotvorne svrhe, saopštili su organizatori. U prodaji je i Sea Dance paket koji obuhvata ulaznicu za festival i prevoz iz bilo kog od crnogorskih gradova, kao i smještaj u kampu po cijeni od 79 eura.

Od ranije je dostupna i ulaznica za „Exit Avanturu“ (Exit + Sea Dance festival) po cijeni od 68 eura, kao i „Exit Avantura paket“ koji pored pomenutih ulaznica obuhvata i prevoz iz većih gradova u Crnoj Gori do Exita, od Exita do Sea Dancea i nazad, te boravak u kampu oba festivala po cijeni od 179 eura. Prodajna mjesta u Crnoj Gori su:
Montenegro Tourist Service u Podgorici,
pivnica „As“ u Kotoru

i turistička agencija „Aero Travel“ u Budvi.

Trenutna cena ulaznice za EXIT Festival iznosi 5.990 dinara, što je 50% popusta u odnosu na redovnu cenu. Cena EXIT AVANTURA (EXIT FESTIVAL + SEA DANCE FESTIVAL) paketa iznosi 6.990 dinara.

Sea Dance festival biće održan od 15. do 17. jula 2014. na plaži Jaz u Budvi i predstaviće savršen završetak osmodnevne EXIT AVANTURE koja, povodom 15. izdanja EXITa, Otpočinje 11. juna na ROCK@EXIT festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi, nastavlja se na istom mestu 10 -13. jula na EXIT festivalu, nakon čega se letnja žurka seli na Jadransku obalu.

Glavna bina Sea Dance Festivala, kapaciteta 30.000 ljudi, u tri dana predstaviće publici tri omiljene bine sa EXITa! Na glavnoj bini Sea Dance festivala prvog dana gostovaće Mejn stejdž EXITa, a glavne zvezde biće Džej Kej i Džamirokvaj!

U sredu, 16. jula, na drugi dan festivala, na Sea Dance glavnoj bini predstaviće se čuveni EXIT X-Bass program, koji se, drugu godinu zaredom, realizuje sa najznačajnijom platformom za promociju bass muzike na svetu, čuvenim UKF-om. Pored bass velikana, u sredu će na glavnoj bini gostovati i predstavnici EXITovoj publici omiljene Fusion bine (druge najveće live bine na festivalu).

Konačno, u četvrtak, 17. jula, zvezde glavne bine SEA DANCE festivala biće gladijatori sa čuvene EXITove Dance Arene, jednog od najboljih densflorova na svetu i mesta susreta elektronskih titana. Energija Dance Arene, zajedno sa elektricitetom nabijenim morskim vazduhom dovešće do eksplozije hiljadu sunaca poslednjeg dana SEA DANCE festivala!

U tri dana glavna bina SDF predstaviće tri bine sa EXITa, međutim to nije sve! Ovom prilikom najavljujemo još tri bine na SEA DANCE festivalu! Morskom izdanju EXITa pridružuju se još i REGGAE STAGE, spiritualna duša EXIT  festivala, LATINO STAGE, rezervisan za egzotične plesove, ali i SILENT DISCO, najbolja festivalska zabava, đuskanje sa slušalicama na dve frekvencije do zore!

Kamp Sea Dance festivala, smešten pored same obale mora, biće organizovan u zoni festivala, između Glavne bine i plaže. Kamp će biti otvoren od 14. do 22. jula, te će svim posetiocima pružiti nezaboravne letnje noći pod vedrim nebom, sa hiljadama mladih ljudi iz celog sveta!

Ulaznice za SDF dostupne su u okviru kompleta EXIT AVANTURA. U prodaji su ulaznice za EXIT AVANTURU sa pretprodajnom cenom od 6.990 dinara. Ulaznica za EXIT AVANTURU podrazumeva četvorodnevnu ulaznicu za EXIT FESTIVAL 2014 i trodnevnu ulaznicu za SEA DANCE FESTIVAL 2014. Srednjoškolci i studenti ulaznice za EXIT AVANTURU mogu da kupe po posebnoj, povlašćenoj ceni od 5.990 dinara. Redovna cena ulaznica za EXIT AVANTURU biće 16.980 dinara.

U prodaji je i trinaestodnevni EXIT AVANTURA PAKET, za sve one koji su spremni za pravu letnju uživanciju, koji obuhvata ulaznicu za EXIT i ulaznicu za SEA DANCE festival, prevoz autobusom iz grada polaska do Novog Sada, od Novog Sada do Jaza i nazad do grada polaska, smeštaj u kampu u Novom Sadu i smeštaj u kampu na Jazu.  EXIT AVANTURA PAKETI dostupni su po ceni već od 12.600,00 dinara. Više na http://www.exittrip.org/srp/ .

Sve informacije na sajtu www.exitfest.org .