Doček Nove godine Budva 2020 Crna Gora

NOVO!!! U Julu 2022 se najavljuje otvaranje prve dionice Autoputa. Trasa autoputa u Crnoj Gori.

Ljeto 2022 - Smještaj. Pišite na Viber / WhatsApp .


Doček Nove godine Budva 2020


Program na trgu ispred Starog grada


U najavi za 2020 i kako Vijesti prenose nastupice Ceca 1.januara i Zdravko Čolić koji će nastupiti za doček.


P.R sluzba T.O BUdva – Nastupaju: Psihomodo pop, Lena Kovačević, Nevena Božović, Neno Belan, svjetski poznata DJ zvijezda Mahmut Orhan, Hari Mata Hari. Tokom prvog dana će nastupiti i trebinjski rok sastav “Krugovi u žitu”, ali i brojni crnogorski izvođači: Akademia i Gula iz Bara, Gradska muzika Budve , lokalni sastav Refugie Jesus & Apostols, The Grupa, Assa Voce, gudački kvartet “Lord of the Strings” i budvanski DJ-evi Stevan Mandić i John K.

Već tradicionalno, 1. januara u 13 sati održaće se koncert klasične muzike.

BUDVA

28.12.2019


| Krugovi u žitu


| Akademia & Gule


| Psihomodo pop


29.12.2019


| Lena Kovačević


| Gradska muzika Budva


| refugie Jesus & Apostols


| Neno Belan


30.12.2019


| Mahmut Orhan


| Ofenbach


31.12.2019


| The Grupa


| Nevena Božović


| Zdravko Čolić1.1.2020


| klapa Assa Voce


| Hari Mata Hari


| Svetlana Ceca RažnatovićŠtampa na tekstilu i prodaja UV štampača, servis i podrška. Prodaja štampača u Srbiji, Crnoj Gori…

« 1 од 2 »

Nocai FZ0609 je UV štampač- printer namenjen za direktnu štampu na majicama. Direktan otisak na pamuku je nešto za čim svaka moderna firma ima potrebu u svojoj ponudi proizvoda. Kako bi odgovorili sve većoj potraznji, printer je opremljen sa dve pozicije za štampu dimenzija 40 cm x 30 cm. Tako pozicionirane majice omogućavaju korisniku značajno veću produktivnost.


Amfore

Prodaja Ručno radjenih dekorativnih amfora i mini amfora u Crnoj Gori.

Art Studio Slaven | Đenovići Crna Gora | 068 684461ARHIVA

Turistička organizacija opštine Budva u saradnji sa predstavnicima turističke privrede Budve, održala je konfereciju za novinare 01. novembra u 11.00h, u hotelu “Moskva” u Budvi. Na konfereciji je predstavljen bogat program Nove 2018. godine kako na trgu ispred Starog grada tako i u budvanskim hotelima.
Kako je najavio direktor Turističke organizacije opštine Budva, Mladen Franović, program dočeka Nove godine na Trgu ispred Starog grada i ove godine biće veoma bogat – “Ove godine program će početi

#29. decembra koncertima grupa „Hladno pivo“ i “S.A.R.S.”,

nastavlja se

#30. decembra nastupom Bajage i Instruktora.

Fotogalerija sa nastupa:

#31.12 U novogodišnji noć će nas uvesti “Queen Simphony”, dok će zvijezde večeri biti članovi benda “Bijelo dugme”.

Program se nastavlja 01. januara kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u svečanom popodnevnom koncertu „Mediteranskog revijskog orkestra“ sa istaknutim solistima, a pod dirigentskom palicom gospodina Radovana Papovića. U sklopu večernjeg programa
01. januara nastupaće grupe “Elemental” i “Dubioza kolektiv”.

Sastavni dio novogodišnjeg programa činiće i nastupi lokalnih, crnogorskih muzičara, kao poseban program za najmlađe.”

 

Ništa manje atraktivan program pripremili su i budvanski hoteli.

Kako je najavila Maja Vukićević, menadžer za odnose s javnošću HG “Montenegro Stars”, goste hotela “Splendid” u Novu godinu uvešće jedna od najvećih regionalnih zvijezda, Severina, koja će biti glavna zvijezda veceri i 01. januara. Na sceni će se pojaviti i “gost iznenadjenja”, ali iz uprave kompanije nisu željeli da preciziraju o kome je riječ, navodeći da su uvjereni da će gosti biti prijatno iznenađeni. Hotel “Splendid” nastavlja tradicionalnu saradnju sa Harisom Džinovićem, koji će i ove godine održati veliki koncert 02. januara. Sve tri večeri goste će zabavljati i orkestar Žutog Serhartlića. Cijene aranžmana u koji je uključena i cijena svečane večere kreću se od četvorodnevnog – 380€, do sedmodnevnog od 540€ po osobi u okviru kojeg je jedno noćenje besplatno. Posebni popusti i gratis aranžmani i ove godine važiće za djecu.

Vesna Lagator, menadžer za odnose s javnošću HG “Budvanska rivijera”, rekla je da je hotel “Palas”, nakon više od decenije uspješnih novogodišnjih proslava, još jednom pred novim izazovom upravo zbog velikog iskustva, regionalne prepoznatljivosti ovog dijela ponude i očekivanja mnogobrojnih gostiju. “U ovogodišnjem svečanom programu dočeka Nove godine biće zastupljeni različiti muzički žanrovi, 31. decembra nastupiće Lepa Brena i grupa Magazin, 01.januara nastupiće Aco Pejović i grupa Magazin dok će 02. januara, gostovati Halid Bešlić i Big band- orkestar Dejana Petrovića. Sve tri večeri atmosferu će zagrijavati Creative band, a domaćin kompletnog programa biće Leontina Vukomanović.” Cijena trodnevnog aranžamana posljednje četiri godine nije promijenjena pa će i ove godine iznositi 390 eura i uključivaće uslugu na bazi punog pansiona (doručak, ručak i svečane večere za sve tri noći). Za djecu će biti organizovana animacija i svečane večere u izdvojenoj Sali. Za uzrast do 7 godina boravak je gratis, dok je za djecu starosti od 7 do 12 godina popust 50%, a za goste koji su već imali priliku boraviti u hotelu “Palas” tokom prazničnih dana obezbijeđeni su posebni popusti.

Ova pres konferencija označava početak intenzivne medijske kampanje koja će se sprovoditi u čitavom regionu i, očekujemo, rezultiraće posebnim izdvajanjem Budve kao centra lijepih dešavanja i dolaskom mnogobrojnih turista na budvansku rivijeru u zimskom periodu.

PR služba Turističke organizacija opštine Budva

Jedna moja lična video uspomena iz 2008/09

 

DOCECI U DRUGIM GRADOVIMA

Korona virus info 2021.