Docek Nove godine

Doček Nove godine u Budvi 2015

Glamurozni dočeci Nove godine, uz najpopulamije zvijezde, kao i astronomski honorari, odličan provod i zabava do zore, godinama prate Budvu kao grad koji je najomiljenija destinacija mnogih u najluđoj noći. Tako će biti i za ovogodišnje praznike, kada će za Novu godinu u metropoli turizma, što na starogradskom trgu, što u hotelima i populamim diskotekama, nastupiti najveće zvijezđe sa ех jugloslovenskog prostora.

Informacije

 

Doček u Budvi je uvjek odlično posjećen, spektakularan i nezaboravan. 

 • Doček nove godine u Budvi na otvorenom tradicionalno se održava još od 2000. godine.
 • Organizatori svih dosadašnjih svečanosti su Turistička organizacija i Opština Budva.
  Posjetite njihove stranice za vise informacija. HVALA
 • Lokacija na kojoj se organizuje doček na otvorenom je Trg slikara, ispred Starog grada u Budvi.
 • Ulaz ze sve nastupe je besplatan.
 • Piće i hrana biće dostupni na nekoliko lokacija na trgu.(Obratite paznju na rok trajanja)
 • Obližnji restorani, kafe barovi, klubovi i prodavnice radiće tokom praznika.
  Korisni linkovi:
 • http://www.budva.travel/mne/budva/adresar/#
  http://novagodina.budva.com/

 

TO Budve i Opština i za 1. januar na Trgu pripremaju ništa manje atraktivan muzički program. Naime, sve one koji se budu odlučili da novogodišnje praznike provedu u Budvi, prvog dana 2013. na Trgu očekuje mega koncert hrvatskog kultnog rok benda „Pami valjak“, koji će prvi put u metropoli turizma imati koncert na otvorenom.

Kako to uvijek biva, kada se radi program u Budvi, uvijek se angažuju i najveće crngorske zvijezde, a to je sigumo bend „Perper“, koji će nastupiti 1. januara prije „Parnog valjka“.

Ništa manje glamurozno neće biti ni u najluksuznijem hotelu na našoj obali – bečićkom „Splendidu“, u kome se takođe priprema novogodišnji program. Za dobar provod ove godine zadužen je Hari Varešanović i hrvatska pop zvijezda Jelena Rozga. Naravno tu je, kao i svake godine Šukrija-Žuti Serhatlić sa svojim orkestrom.

U hotelu Palas pjevaće Neda Ukraden i Halid Bešlić.

Odličan provod, pripremila je i najpopulamija diskoteka „Trokadero“. Već 29. decembra nastupiće mega populami klupski “ Tropico bend“. Za najluđu noć u „Trokaderu“ će nastupiti „Le-xington bend“, dok će 1. januara scena u diskoteci biti prepuštena populamom Dženanu Lončareviću. Svi oni koji vole trenutno najveću zvijezdu pop folk zvuka Acu Lukasa, 2. januara moći će ga uživo slušati u „Trokaderu“.

Honorari za nastup u najluđoj noći, koji su do sada dostizali astronomske visine, i ove godine  će ostati  poslovna tajna. Koliko je dobio Zdravko Čolić za ovogodišnji nastup nije poznato, ali zna se da jedna zvijezda takvog kalibra ne nastupa ako mu na račun ne „legne“ svota sa četiri nule. Ukupni fond za ovogodišnji doček Nove godine u Budvi je 200 hiljada eura, od kojih Turistička organizacija daje 70 hiljada, koliko i Opština, dok se ostatak prikuplja od sponzora.

Izvor informacije  Portal analitika

posjetite njihov link

Hvala