Doček Nove godine Herceg Novi 2023

Doček Nove godine Herceg Novi 2023 Program i stanica

Docke Nove godine Herceg Novi će biti u znaku solidarnosti

„Praznični dani u Herceg Novom ove godine će biti u znaku solidarnosti, jer će sredstva planirana za organizaciju koncerta za doček biti usmjerena na pomoć socijalno ugroženim porodicama.

Imajući u vidu ponudu u obližnjim gradovima, kao i činjenicu da Herceg Novi za februar priprema spektakularan Praznik mimoze koji će ponuditi brojne programe i zabavne sadržaje, odučili smo da Nova godina, bar kada je u pitanju novska lokalna uprava, bude u znaku darivanja onima kojima je to najpotrebnije, kao i našim najmlađim sugrađanima“, ističe potpredsjednik Opštine Herceg Novi, Miloš Konjević.

prenosi Radio jadran:

Docek nove godine u Kotoru, Budvi i Tivtu, program.
Budva: Gibonni, Dubioza KOlektiv i Dino Merlin
Kotor: Zdravko Colic
Tivat Zeljko Bebek, Indira…

Herceg Fest je objavio program za Djeciju Novu Godinu

Detalji događaja

Velika novogodišnja proslava za djecu u Herceg Novom, Dječija Nova godina biće održana u petak, 30. decembra 2022. godine, od 11 do 14 časova, na trgu ispred zgrade Opštine.

Uvijek vise informacija na sajtu Herceg festa.

Velika novogodišnja proslava za djecu u Herceg Novom, Dječija Nova godina biće održana u petak, 30. decembra 2022. godine, od 11 do 14 časova, na trgu ispred zgrade Opštine.

Druženje sa Djeda Mrazom i Babom Mraz, vilenjacima, animatorima na štulama, likovima iz crtanih filmova i stripova, samo su neki od programa koji će oduševiti najmlađe.

U planu su i izrada ukrasa za jelku, oslikavanje lica, karaoke, bazar dječijih rukotvorina, kao i neizostavan muzički program koji će pozvati djecu da uz pjesmu i ples isprate ovu i dočekaju 2023. godinu.
Program će početi u 10.30 časova defileom malih i velikih mažoretki i Gradske muzike Herceg Novi od Trga Nikole Đurkovića do zgrade Opštine. Oni će svojim nastupom otvoriti niz programa u kojima će učestvovati učenici sve četiri osnovne škole sa teritorije opštine Herceg Novi, djeca iz vrtića „Naša radost“, učenici novske Muzičke škole i dječiji hor „Cvrkutići“.

„Herceg Novi je grad usmjeren na djecu, i ovim programom smo željeli da to još jednom potvrdimo. Uključili smo sve novske vaspitno-obrazovne ustanove, kako bi što veći broj novskih mališana učestvovao u programu“, kaže sekretarka za kulturu i obrazovanje, Ana Zambelić Pištalo.

Ona ističe da je pripremljen sadržajan program koji će oduševiti najmlađe sugrađane i goste. Pored zabavnih i muzičkih programa, biće organizovan bazar na kojem će djeca prodavati svoje rukotvorine, a sva na taj način prikupljena sredstva biće usmjerena za nabavku didaktičkih pomagala za škole ili u humanitarne svrhe, u skladu sa procjenom uprava škola.

„Dječija Nova godina će biti velika novogodišnja proslava za svu djecu u našem gradu, pozivam mališane i njihove roditelje da nam se pridruže 30. decembra, da zajedno slavimo i družimo se“, poručuje Zambelić Pištalo.

Pokrovitelj Dječije Nove godine je Opština Herceg Novi, a organizator Sekretarijat za kulturu i obrazovanje.

Vrijeme Herceg Novi za narednih 7 dana i Novu godinu

HERCEG NOVI Vrijeme za narednih 7 dana
Korona virus info 2021.