Put do Crne Gore (Herceg Novog) preko kanjona Morače, Budve i Kotora


Auto mapa puta za Crnu Goru preko kanjona Morače

Srbija( Užice) –

G.P Brodarevo – Bijelo Polje – Mojkovac – Podgorica – tunel Sozina – Budva – Kotor (okolnim putem oko Boke) – Kamenari – Bijela – Baošići – ĐENOVIĆI

Napomenjujemo da je put kroz kanjon Morače rekonstruisan i u dobrom stanju ali u sezoni su moguće pojave gužvi.

Prolazak kroz tunel Sozina se naplaćuje 2,5 eura za putničko vozilo.
Cijena za trajekt Lepetani Kamenari je 4 eura za putničko vozilo.

 

Prije vašeg polaska provjerite stanje na putevima u Crnoj Gori i Srbiji
AMSCG  Link
AMSS     Link

Još korisnih linkova možete naći na OVOJ STRANICI!!

Prije neku noc smo prolazili tim putem. Iskustvo sto se tice puta je odlicno ali granicni prelaz na Srpskoj granici je zaista za razmisljanje. Cekali smo vise od dva sata da nam pregledaju dokumenta. Ispred tunela u Brodarevu smo takodje cekali pola sata. Inace tunel je zatvoren do 3 ujutro. Vrijeme čekanja na graničnom prelazu zavisi od doba dana ali očekujte da može da bude i do 2 sata.

STUNELI E-763 (M-21), MAGISTRALNI PUT BG-PG, Deonica PRIJEPOLJE-BIJELO POLJE Detalji U neposrednoj blizini granice sa Crnom Gorom (na teritoriji Srbije) radi se na sanaciji tri tunela! Saobraćaj se obustavlja tri puta dnevno i to u terminima od 9.30 – 12.30, od 14.30 – 17.30 i od 22.00 – 03.00 h narednog dana.(izvor informacija: Auto moto savez Srbije – stanje na putevima)

Srećan put i dobrodošli i naravno pogledajte jos jednom mapu puta preko Zabljaka. Svi kojima smo preporucili ovaj put su se odusevilii.

 

 
<

AUTO MAPE DO CRNE GORE
Put preko Bosne | preko Zabljaka (novi put za Risan) | Kanjon Morace

Ako želite možete da idete iz Podgorice  preko Cetinja na Budvu. Put je kraći za nekih 60 km. i ne plaća se nikakva putarina.

View Larger Map